Japanese media TBS, this morning, reported that the Japanese GYOZA is so popular in the world now!
Why Japanese GYOZA?
It is originally from China, but Japanese GYOZA, especially the pot-sticker, is from Japane.
Surface has crunchy or crispy while inside is soft.
This texture is now loved by the many people abroad.
If you are now in Tokyo, why do not you come and try our GYOZA?
Every Monday is our GYOZA day (i.e., 50% off!!)
TBSテレビが本日朝の番組で日本の餃子 GYOZAが、 世界で人気を集めているという。
なぜ、 日本式の餃子なの?
その理由は、食べる際の食感にあるということです。
外側はカリカリっとしていても内側がジューシーで柔らかい。
この食感が世界中の人を魅了しているとのこと。
餃子はもともと中国からのものですが、日本の、特に焼餃子は日本のものだと紹介していました。
もし、東京にお住まいなら、龍泉の餃子をお試しください。
毎週月曜日は餃子半額で~す!